«Άξιζε στον Φάνη να βιώσει το συναίσθημα»

Αερωπος

Το πρώτο μισό της χρονιάς βρίσκει τον Αερωπό με θετικό πρόσημο όπως επισήμανε στις δηλώσεις του στο e-handball.gr ο τεχνικός των εδεσσαίων Γιάννης Πηλαλίδης που δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Φάνη Τζουβάρα και το τέρμα που σημείωσε και με το οποίο έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου είναι από τα παιχνίδια που αν και δεν είχαμε την ποιότητα που θα επιθυμούσα – με την ιδιαιτερότητα ότι παίξαμε παιχνίδι το Σάββατο και λόγω της ερασιτεχνικής φύσης της ομάδας δεν μπορούσαμε να εστιάσουμε όσο θα έπρεπε σε τακτικά ζητήματα – η ομάδα πήρε ρυθμό μέσα από τον αγώνα. Όπως και πολλοί παίκτες. Έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Συνολικά η ομάδα στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου σε 13 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο κατάφερε να έχει 8 νίκες 2 ισοπαλίες  και 3 ήττες. Είναι επιτυχημένη η προσπάθεια. Ξέραμε πολύ ότι με το κλείσιμο του α’ γύρου η ομάδα λόγω του μικρού ρόστερ που έχει και των ιδιαιτεροτήτων της αναφορικά με τον χρόνο δουλειάς μέσα στο γήπεδο θα είχε μια μικρή καμπή. Αλλά σε έναν μεγάλο βαθμό καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας τον στόχο μας, είμαι ικανοποιημένος και θέλω να συγχαρώ και τους αθλητές μου. Προφανώς η διακοπή μόνο καλό θα μας κάνει αυτή τη στιγμή και για αναπληρώσουμε δυνάμεις αλλά και για να δουλέψουμε και να εστιάσουμε στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς.

Ο Φάνης κάνει μια τεράστια προσπάθεια να συνδυάσει την δουλειά του με τον αθλητισμό και του άξιζε να ζήσει μια τέτοια στιγμή. Να βιώσει  το συναίσθημα της επίτευξης ενός κρίσιμου τέρματος» σχολίασε ο Πηλαλίδης.

Αερωπος Δουκας