Άρτα «Άνω Πόλη»: Υπήρχε πρόκληση

Θέση για όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Άρτας με την Κοζάνη για το πρωτάθλημα της Β´ Ανδρών πήραν οι γηπεδούχοι σχετικά με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους στην σελίδα της ομάδας στο Facebook, οι επιθέσεις που έγιναν προς τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν μόνο φραστικές και μετά από πρόκληση του προπονητή και των παικτών της Κοζάνης.

Τέλος, σε ότι αφορά την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο αναφέρουν πως αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει καθώς οι εξέδρες του γηπέδου είναι αρκετά ψηλά από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ισόπαλη αναδείχτηκε η ομάδα της ΑΡΤΑ HANDBALL με την Κοζάνη κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή από 13-20 & 17-22, διαφορά που είχε “χτίσει” η Κοζάνη εκμεταλλευόμενη το σκληρό της παιχνίδι που δεν τιμωρούταν και τον μη καταλογισμό πέναλτυ για τους γηπεδούχους σε οφθαλμοφανέστατες φάσεις και τη μη κατακύρωση κανονικών γκολ.

Από το 40 ‘ έγινε η μεγάλη ανατροπή με μπροστάρη τον Κάντση και όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Στο 59.32″ μάλιστα η ΑΡΤΑ HANDBALL θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού ο Κ.Μακρής έκλεψε την μπάλα, η οποία τελικά έφτασε στον Γιαννιώτη στη θέση του εξτρέμ, αλλά αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία για το 23-22 & την ολική ανατροπή. Η Κοζάνη στην τελευταία επίθεση προσπάθησε γρήγορα να αντεπιτεθεί, όμως έγινε φάουλ στα 13 μέτρα στο 59.57″ πάνω στον Μιχαηλίδη από τον Σ.Μακρή (φάουλ που εκτελέστηκε τελικά μετά τη διακοπή που μεσολάβησε ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ 9 ΜΕΤΡΩΝ με διαιτητική απόφαση!!!)

Τέλος, οι επιθέσεις που αναγράφονται στο φύλλο αγώνος ήταν μόνο φραστικές από την κερκίδα, αφού υπήρχε πρόκληση και βωμολοχίες από τον προπονητή και τους αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς να υπάρχει κανένας φίλαθλος μέσα στο γήπεδο, αφού οι εξέδρες είναι ψηλές κι στο ίδιο επίπεδο με τον αγωνιστικό χώρο».

Δείτε και το βίντεο το οποίο κοινοποίησαν άνθρωποι του συλλόγου:

[arve url=”https://www.facebook.com/1216540591/videos/10215733554511307/” /]