Έκπληξη πριν την απογείωση

Η Εθνική εφήβων ξεκίνησε το ταξίδι της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τιφλίδας.

Το αεροσκάφος που μεταφέρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχώρησε στις 21:00 από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και η αποστολή αναμένεται τα ξημερώματα στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, καθώς θα έχει ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Πριν επιβιβαστούν οι αθλητές και οι συνεργάτες του Γιάννη Αρβανίτη είχαν μία έκπληξη για τον ομοσπονδιακό προπονητή, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του συμπληρώνοντας τα 52 του χρόνια. Από το… πουθενά εμφανίστηκε τούρτα στην αίθουσα αναχωρήσεων και όλοι μαζί του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Πριν το μικρό αυτό πάρτι, ο Χρήστος Τσιγαρίδας μίλησε στο e-handball για τις φιλοδοξίες της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: “Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, δυνατοί και δεμένοι. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε τη Λευκορωσία, που αντιμετωπίζουμε στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε δεί βίντεο τους. Την Ιταλία τη γνωρίζουμε από τους αγώνες στο Μαρόκο πριν λίγους μήνες. Η Γεωργία και η Φινλανδία είναι σχετικά άγνωστες. Σε κάθε περίπτωση, η δική μας απόδοση θα είναι αυτή που θα καθορίσει την τύχη μας. Πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παλέψουμε μέχρι τέλους σε όλους τους αγώνες. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δεν αφήνουμε τίποτα, θα δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας.

Το πρόγραμμα της Εθνικής έχει ως εξής:
10 Αυγούστου (18:30): Λευκορωσία – Ελλάς
11 Αυγούστου (18:00): Ελλάς – Ιταλία
13 Αυγούστου (16:00): Ελλάς – Γεωργία
16 Αυγούστου (16:00): Φιλανδία – Ελλάς
18-19 Αυγούστου: Αγώνες κατάταξης