«Έτοιμοι για την ΑΕΚ»

Στον επόμενο δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Ζαραβίνας, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Διομήδη με 28-18.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Όλα τα παιδιά δείχνουν έτοιμα να προσφέρουν γι’ αυτό μοιράζουμε τον χρόνο συμμετοχής. Παρόλο που τα παιχνίδια με τον Διομήδη έχουν ιδιαιτερότητες αφού πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανοικτές άμυνες είμαι ικανοποιημένος γιατί ήμασταν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και τον ρυθμό που κρατήσαμε και σε αυτό το παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Όπως αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ξεχωριστά κάθε ματς έτσι θα αντιμετωπίσουμε και αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον αγωνιστικό ρυθμό που βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και μακάρι να παίζαμε ακόμα περισσότερα στη διάρκεια της χρονιάς. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχολογικά», δήλωσε για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Για το αν είναι καλό που αυτός ο αγώνας προηγείται του κυπέλλου στις 16 Μαρτίου, ο Γιώργος Ζαραβίνας απάντησε στο e-handball.gr: «Αυτό άλλες φορές λειτουργεί θετικά και άλλες αρνητικά. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές και δεν παίζει ρόλο τι έχει συμβεί στο προηγούμενο ματς. Είναι δύο τελείως ξεχωριστά παιχνίδια».