Έτοιμο το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστική της Handball Premier με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό/ Όμιλος Ξυνή (17.15, ΕΡΤ2, live score από το e-handball.gr).

Οι απαραίτητες εργασίες που αφορούσαν την τοποθέτηση διαχωριστικών κάγκελων – όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείς – ανάμεσα στην εξέδρα και τον αγωνιστικό χώρο έχει ολοκληρωθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, ενώ ήδη κάποιοι φίλοι της Ένωσης (ο ένας μάλιστα ήρθε από την Κρήτη) όντας σε αναζήτηση εισιτηρίου πέρασαν από την εγκατάσταση κι ενημερώθηκαν πως η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις 16.00 όταν και θα ανοίξει η είσοδος για τον κόσμο.

Ήδη στην «Γ. Κασιμάτης» βρίσκεται τόσο ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, όσο και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Κώστας Σταματιάδης.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας η ΑΕΚ θα εκδώσει 600 κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους της και τα οποία θα καταμετρηθούν και θα θεωρηθούν από το Α.Τ. ΟΑΚΑ.

Επίσης, οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα η διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Το πάρκινγκ που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των φιλάθλων θα είναι το R2.