Αίτημα αναβολής από τον Φοίβο

Ο Φοίβος Συκεών δημοσίευσε την επιστολή που απέστειλε στην ΟΧΕ και με την οποία ζητά να αναβληθεί ο αγώνας με τον Διομήδη Άργους στη Νέα Κίο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αναβλήθηκε χθες λόγω εισροής υδάτων στο γυμναστήριο και βάσει του κανονισμού πρέπει να διεξαχθεί σήμερα στις 18:00. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η αποστολή του Φοίβου επιθυμούσε να παραμείνει στο Άργος για να συμμετάσχει στον αγώνα “ωστόσο αυτό ήταν ανθρωπίνως αδύνατον λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή”.

Αναλυτικά η επιστολή του Φοίβου:

“Αίτημα Αναβολής Διεξαγωγής Αγώνα Διομήδης Άργους – Φοιβος Συκεών

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της ΟΧΕ,
κ. Πρόεδρε της ΔΕΠ και
Αξιότιμα μέλη της ΔΕΠ

Με την παρούσα επιστολή αιτούμαστε και εγγράφως την άμεση παρέμβαση σας και την εφαρμογή του άρθρου 29 παρ 6 και 7 του Κανονισμού Αγώνων της ΟΧΕ, το οποίο ορίζει εσάς ως αποκλειστικούς υπεύθυνους και αρμόδιους για την αναβολή αγώνων λόγω ανωτέρας βίας ή γεγονότων που δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν.
Όπως γνωρίζετε είχε ορισθεί από εσάς για τις 29/09/2018 η διεξαγωγή του αγώνα χειροσφαίρισης ανδρών Α1 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των σωματείων ΑΟ Διομήδης Άργους – ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ στις 18:00 στο ΔΑΚ Νέας Κίου ο οποίος αναβλήθηκε λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή εκείνη τη χρονική στιγμή. Από τις συνθήκες αυτές είναι γνωστό σε όλους ότι κινδύνεψαν ζωές και περιουσίες, ότι αποφασίσθηκε η εκκένωση της Νέας Κίου της περιοχής που στεγάζεται το κλειστό γυμναστήριο και αργότερα το σύνολο του νόμου Αργολίδας κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο. Η ομάδα μας αν και επιθυμούσε να παραμείνει για να αγωνιστεί εντός 24 ωρών από την αναβολή του παιχνιδιού, ωστόσο αυτό ήταν ανθρωπίνως αδύνατον λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή, πλημμυρισμένοι δρόμοι, υπερχειλισμένα ποτάμια, διακοπή ρεύματος και τηλεφωνικής επικοινωνίας, απαγόρευση κυκλοφορίας και άλλα πολλά τα οποία λεπτομερώς σίγουρα τα έχετε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ. Μάλιστα στο αίτημα για μεταφορά μας στην πόλη του Άργους για να καταλύσουμε σε ξενοδοχείο το συνοδευτικό όχημα της ΕΛΑΣ μας απαγόρευσε οποιαδήποτε κίνηση προς εκείνη την περιοχή υποδεικνύοντας μας ως μοναδική ασφαλή λύση την έξοδο μας στην Εθνική Οδό. Όπως γίνεται αντιληπτό μπροστά στον ενδεχόμενο και πολύ πιθανό κίνδυνο που διέτρεχαν οι αθλητές μας αναγκαστήκαμε να αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη.
Ως εκ τούτου απαιτούμε να διασφαλίσετε την εφαρμογή των οριζόμενων για τέτοιες ανωτέρας βίας και έκτακτες περιπτώσεις και να ορίσετε τον αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούν με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο να μεταβούν και να αγωνιστούν τα δύο σωματεία.
Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ελπίζουμε ότι έστω και τώρα θα λάβετε την απόφαση που έπρεπε να έχετε λάβει ΧΘΕΣ”.