Ακόμα τρεις προσθήκες για τον Δούκα

Σε τρεις ακόμη προσθήκες προσχώρησε ο ΑΣΕ Δούκας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Σαμαρά, Τσάκουλη και Ταουσάνη.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου και οι πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Δούκα: «Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ που απέκτησε τους νεαρούς Αλέξη Σαμαρά, Ειρηναίο Τσάκουλη και Θανάση Ταουσάνη. Πρόκειται για τρεις αθλητές που τη νέα σεζόν αγωνιστούν με τη φανέλα του Δούκα δίνοντας και αυτοί το δικό τους «αγωνιστικό χρώμα» στην ομάδα. Ο Αλέξης Σαμαράς (1.83μ, 1996) είναι ένας ταλαντούχος αθλητής που προέρχεται από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Handball Premier με την ομάδα του ΚαματερούΑγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και όπως μας δηλώνει, στα 22 του χρόνια κάνει ένα από τα αγωνιστικά του όνειρα πραγματικότητα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα σοβαρό και νοικοκυρεμένο σωματείο, με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Είμαι έτοιμος να ενισχύσω την δύσκολη προσπάθεια του Δούκα που θα έχει την προσεχή σεζόν. Ήταν ένας στόχος μου, ένα αγωνιστικό μου όνειρο να παίξω στον ΑΣΕΔ. Θα έχουμε δύσκολο έργο φέτος αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και τον πρόεδρο του Γιώργο Οικονόμου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και τη διοίκηση του Δούκα που με εμπιστεύτηκε και με επέλεξε για να αγωνιστώ στην ομάδα τη νέα χρονιά».

Ο Ειρηναίος Τσακούλης (1.86μ, 1994) αγωνίζεται στην περιφέρεια και πέρυσι άνηκε στο δυναμικό του Πανελληνίου. «Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Δούκας.Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις της ομάδας είναι υψηλές όμως είμαι έτοιμος να δουλέψω και πιστεύω πως καταφέρω να ανταπεξέλθω σε αυτές. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε ο Ειρηναίος Τσάκουλης λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του με τους ιθύνοντες του ΑΣΕΔ».

Ένας ακόμα παίκτης του Συλλόγου των Ολυμπιονικών μετακομίζει στο Δαΐς τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Θανάση Ταουσάνη ( 1.80μ., 1996)που από τις 06 Αυγούστου πιάνει δουλειά στον ΑΣΕΔ: «Είναι τιμή μου που ήρθα σε μια ομάδα όπως ο Δούκας με τέτοια ιστορία και τόσα χρόνια στη Handball Premier. Για εμένα η φετινή μου μεταγραφή αποτελεί μια ακόμα πρόκληση και θα προσπαθήσω για το καλύτερο ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο».