Ανακοίνωση ΟΧΕ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο για τις εμφανίσεις και την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στον 2ο προκριματικό γύρο του ΕURO 2020.

Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της «γαλανόλευκης» και γέμισαν τρεις ημέρες το «Φιλίππειο».

Η Ομοσπονδία οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δήμο Βέροιας, τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη που κέρδισε την εμπιστοσύνη των Βεροιωτών για μία ακόμη τετραετία, το ΚΑΠΑ και τον Πρόεδρο Στέργιο Διαμάντη, άνθρωπο του αθλήματος και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, τον Πρόεδρο της ΕΣΧΚΜ Διονύση Ντόβα, τον προϊστάμενο του «Φιλίππειου», Ολυμπιονίκη του Χάντμπολ Δημήτρη Τζιμούρτο και όλο το προσωπικό, τον Αστέριο Φεύγα που συνόδευε τους παρατηρητές και τους διαιτητές, την συντονίστρια εθελοντών Νόπη Παπαδοπούλου και όλους τους εθελοντές, τον Στάθη Τζωρτζίνη για το live streaming, την Ρένα Μουταφίδου, τον Στέργιο Παπαδημητρίου, ιατρό των αγώνων, τους  χορηγούς- υποστηρικτές Νίκο Νούλα, αφοί Τσικίνα και τους αφοί Μπάλτζη (cosι e cosa).

Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γιώργο Τάκη, επίσης άνθρωπο του χάντμπολ και την εταιρεία του T SQUARED design για την επικοινωνιακή υποστήριξη και στους χορηγούς Alexander AE, Panini Foods, Shell Σισμανίδης και thefoodballer.

Για άλλη μια φορά η Βέροια απέδειξε γιατί έχει το προσωνύμιο «Μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ».