Ανανέωσε ο Παπαδιονυσίου

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αναστάσιος Παπαδιονυσίου. Ο διεθνής πίβοτ συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ και οι πρώτες του δηλώσεις:

«Η ΑΕΚ στοχεύει στη διατήρηση του ελληνικού κορμού της ομάδας χάντμπολ και σε αυτό το πλαίσιο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Αναστάσιο Παπαδιονυσίου. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλο ένα έτος, με το οποίο θα συμπληρώσει 4 χρόνια με το “Δικέφαλο” στο στήθος (2012-2014, 2018-2020).

Ο Αναστάσιος Παπαδιονυσίου, στις 3 χρονιές ως αθλητής της ΑΕΚ, έχει συμπληρώσει 113 συμετοχές και έχει σημειώσει 229 τέρματα, αποτελώντας τον 10 κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, ο Αναστάσιος Παπαδιονυσίουδήλωσε στο handball.aek.gr: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, με τεράστια ιστορία και κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι οι ίδιοι που θα πρέπει να έχει πάντα η ΑΕΚ, δηλαδή Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, διεκδικώντας και εκεί ό,τι καλύτερο. Αυτό θα κυνηγήσουμε και εμείς. Έχουν γίνει αλλαγές στην ομάδα σε πρόσωπα και καταστάσεις και όλοι μας έχουμε πολύ όρεξη για να δουλέψουμε σκληρά και να κατακτήσουμε όλα αυτά που μας αξίζουν».