Αναπτυξιακές δράσεις στην Αττική

street-handball αφισα χαντμπολ

Συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου οι αναπτυξιακές δράσεις σε περιοχές της Αττικής. «Ελάτε να παίξουμε χάντμπολ και να προσφέρουμε» προσκαλεί ο ΕΣΝ Βριλησσίων τα αγόρια και τα κορίτσια από τις τάξεις Γ’ έως ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου στην γιορτή Χάντμπολ που θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (11.00-13.00).

Παράλληλα η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικά μηνύματα όπως συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, είδη υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων καθώς επίσης και ενημέρωση για τους εθελοντές δοτών μυελού των οστών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ, τον ΕΣΝ Βριλησσίων και τον Δήμο Βριλησσίων και είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Be active της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Βριλήσσια Be Active

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Μπακογιάννης» Κερατσινίου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου (16.00-18.00), ο Ολυμπιακός Κερατσινίου διοργανώνει εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ενημέρωση για το Χάντμπολ και προπόνηση στην οποία θα πάρουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου του Εκπαιδευτηρίου «Θεμιστοκλής» Πειραιά.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 13.30 στον Βύρωνα θα πραγματοποιηθεί γιορτή street handball με την ονομασία «Παιχνίδι για το Παιδί» που διοργανώνει ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα, η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ και ο Δήμος Βύρωνα. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Be Active και θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Δημαρχείο Βύρωνα (οδός Καραολή και Δημητρίου).

Στην γιορτή street handball θα πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια που φοιτούν σε Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τα σχολεία του Βύρωνα, του Υμηττού και της Καισαριανής. Παράλληλα στην εκδήλωση θα υπάρχουν και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βύρωνα αλλά και σχολικών ειδών για παιδιά που χρήζουν βοήθειας.