«Ανεβαίνουμε βήμα- βήμα»

Ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου της Φλώρινας το διάστημα 23-25 Νοεμβρίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει δύο διεθνή φιλικά παιχνίδια κόντρα στο Ισραήλ, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 19/11 (17:00) και την Τρίτη 20/11 (12:30) στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ, πριν τους επίσημους αγώνες με Ιταλία, Λευκορωσία και Πορτογαλία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε στο Αμύνταιο τον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μας έχουν βοηθήσει πολύ τα παιχνίδια που δώσαμε στους Μεσογειακούς, καθώς για εμάς είναι δύσκολο να παίζουμε πολλά φιλικά. Είχαμε επίσης ένα καμπ προετοιμασίας στη Προσοτσάνη, ενώ θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας στα ματς με το Ισραήλ και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε καταφέρει να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να κατακτούμε νίκες. Μία ομάδα τρέφεται από νίκες και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε έστω μία νίκη στα επίσημα παιχνίδια. Δεν ονειροβατούμε, ανεβαίνουμε βήμα- βήμα τα σκαλιά, έχουμε μεθοδικότητα».