«Αντίο» από τον Τσίλη

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook αποχαιρέτησε ο Άγγελος Τσίλης τον ΠΑΟΚ και καθώς είναι ελεύθερος αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού – κατά πρώτο λόγο – αλλά και της ΑΕΚ.

«Και κάπου εδώ έφτασε η ώρα να σου πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ!

Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια ζήσαμε μαζί πολλές χαρές και λύπες. Κλάψαμε, γελάσαμε, γλεντήσαμε, μάθαμε και ανεβήκαμε επίπεδο. Με βοήθησες να στρώσω χαρακτήρα, να πειθαρχήσω και να μην τα παρατάω. Σε ευχαριστώ για όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω και αυτήν την παλιοπαρέα και όλους τους συμπαίκτες μου ξεχωριστά και έναν τρελό για τις μοναδικές στιγμές που μου χάρισαν. Εύχομαι καλή συνέχεια σε εσένα και σε όλα τα μέλη αυτής της οικογένειας, με υγεία και πολλές επιτυχίες! Δεν θα πω αντίο, θα πω ένα “γεια” με ανάμεικτα συναισθήματα…» ήταν το μήνυμα του Τσίλη στο facebook.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 6/11/1992) διεθνής αριστερός εξτρέμ από την Κέρκυρα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-handball.gr στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού – που φαίνεται να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του – για τη συγκεκριμένη θέση από την οποία είναι πιθανή η αποχώρηση του Παντελή Κωστακίδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η ΑΕΚ δείχνει εξίσου έντονο ενδιαφέρον για τον Τσίλη.

Όλα δείχνουν πως μόλις μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι μονομαχίες Ολυμπιακού και ΑΕΚ θα συνεχιστούν και στο μεταγραφικό μέτωπο.