Απειλή για Νηρέα, παραμονεύει ο Άρης Νίκαιας

Ο Νηρέας νίκησε τον Άρη Νίκαιας πριν από μια εβδομάδα στο ντέρμπι κορυφής, πέρασε ξανά στην 1η θέση του Α’ Ομίλου και τώρα η νεοφώτιστη ομάδα του Αμαρουσίου καλείται να παραμείνει σε αυτή έως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Μόνο που η σημερινή 15η αγωνιστική έχει μια δύσκολη αποστολή στο γυμναστήριο Καματερού (20:00), με τον Λεωνίδα να ψάχνει αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στα Βριλήσσια.

Ο Νηρέας παραμένει χωρίς ήττα (10 νίκες, δύο ήττες), η ομάδα των Αγ. Αναργύρων με νίκη πλησιάζει τον Νηρέα στον ένα βαθμό, αλλά αν έχει κι άλλο στραβοπάτημα θα χρειαστεί να ’χει περισσότερο το νου της προς τα πίσω, και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέιφ οφ.

Νωρίτερα, ο Άρης θα παίξει με τον Ποσειδώνα στη Νίκαια (18:00), θέλοντας να επανέλθει στις νίκες, κι ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Καματερό να δει αν θα είναι και πάλι στην πρώτη θέση.

Ο Ποσειδών Λουτρακίου έρχεται από ρεπό και ζητά το θετικό αποτέλεσμα, καθώς απέχει τρεις βαθμούς από τον Ιωνικό και τα πλέι οφ.

Ο Ιωνικός στο εναρκτήριο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής φιλοξενεί στη Νέα Φιλαδέλφεια (17:30) την ουραγό και χωρίς βαθμό Αγριά Βόλου, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να φθάσει στην 9η νίκη και παράλληλα να αποσπαστεί του Ποσειδώνα και να βρεθεί πιο κοντά στα πλέι οφ ανόδου.

Ο Έσπερος Καλλιθέας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Κερατσινίου (21:00) με τις δύο ομάδες να αγνοούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη νίκη.

Η 15η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (11/2. 17:00) με τη Νέα Ιωνία και τα Βριλήσσια να αναζητούν μόνο τη νίκη στην έδρα της πρώτης για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες εισόδου στα πλέι οφ, καθώς υπολείπονται πέντε βαθμούς από αυτά.

Το πρόγραμμα
15η αγωνιστική
Σάββατο 10/2
Ιωνικού 17:30 Ιωνικός ΝΦ-Αγριά Βόλου Κένταυρος
ΔΓ Νίκαιας 18:00 Άρης Νίκαιας-Ποσειδών Λουτρακίου
Καματερού 20:00 Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων-Νηρέας
ΔΓ Καλλιθέας 21:00 Έσπερος Καλλιθέας-Ολυμπιακός Κερατσινίου
Κυριακή 11/2
Νέας Ιωνίας 17:00 ΟΦΝ Ιωνίας-Βριλήσσια