Βγαίνει από το ψυγείο ο… τερματοφύλακας

ΠΑΟΚ Κοτανιδης

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής μπορεί να οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» ολοταχώς προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Handball Premier, όχι όμως και στην κατάκτηση του τίτλου.

Κι αυτό στη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά το γνωρίζουν πολύ καλά και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν εκτεθειμένοι στο υπόλοιπο της περιόδου αφήνοντας την ομάδα τους χωρίς παρτενέρ του Κώστα Κοτανίδη κάτω από τα δοκάρια.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας μπορεί να είχε καλή παρουσία κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ήταν όμως ο καταλύτης για την ομάδα του και δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει τις ανάσες που χρειαζόταν ώστε να καθαρίσει το μυαλό του και επιστρέψει στον αγώνα πιο συγκεντρωμένος και ξεκούραστος. Και είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλει το υπόλοιπο της χρονιάς παίζοντας συνεχόμενα 60λεπτα την ώρα που οι κύριοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ έχουν τουλάχιστον μία αξιόπιστη λύση να πλαισιώνει τον πρώτο τερματοφύλακα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να κινούν εκ νέου τα νήματα ώστε να αποκτηθεί τερματοφύλακας από την αγορά των κοινοτικών, μέσα στα οικονομικά όρια που υπάρχουν, ελπίζοντας πως η αναλογία της απόδοσης προς το διαθέσιμο μπάτζετ θα είναι άνω μεγαλύτερη της μονάδας.

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να βρει τον παίκτη που θέλει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, και ουσιαστικά θα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Γουργούμη.