ΓΑΣ Κιλκίς: «Πίστη για τα πλέι-οφ»

Το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών μπαίνει στην τελική του ευθεία και το ενδιαφέρον για τις τέσσερις προομιούχες θέσεις που οδηγούν στα πλεί-οφ ανόδου κορυφώνεται. Μια από τις ομάδες που διεκδηκεί την είσοδό της είναι και ο ΓΑΣ Κιλκίς που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση. Όπως τονίζουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο στόχος παραμένει ίδιος παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλουν με αφετηρία το Κυριακάτικο παιχνίδι με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης να κάνουν την επανεκκίνηση.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Λαζαρίδη στην τεχνική ηγεσία Βαλάντης Γκιντίδης ανέφερε στο e-handball.gr: «Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα με αρκετούς τραυματισμούς και αυτό είχε ως επακόλουθο να μην μπορέσουμε κάτι περισσότερο από την 4η θέση του πρωταθλήματος. Ακόμα όμως έχει μείνει στην ομάδα η πίστη ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να είμαστε στα πλέι-οφ ανόδου. Προερχόμαστε από δύο άτυχα αποτελέσματα με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στην έδρα μας, κάτι που μας πείραξε πολύ, όπως επίσης και η ήττα μέσα στη Νάουσα από τον Ζαφειράκη. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες βασικών παικτών που είχε η ομάδα. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που θα είμαστε πλήρης, θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό και θα πάρουμε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Είναι ένα πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή έχει αρκετό ενδιαφέρον και οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές.Εμείς οφείλουμε να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα για να μπορέσουμε στο τέλος να κατακτήσουμε μια από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου. Δεν μας απασχολεί ποιον θα αντιμετωπίσουμε στην τετράδα, αλλά μας νοιάζει να είμαστε εκεί και να είμαστε έτοιμοι τον Απρίλιο στα παιχνίδια των πλέι-οφ. Στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά το Μάρτιο, να είμαστε γεροί μακριά από τραυματισμούς και με αφετηρία το κυριακάτικο παιχνίδι να δείξουμε την απαιτούμενη βελτίωση στην αγωνιστική μας εικόνα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έμπειρος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Γιαβασίδης: «Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας ήταν τα πλέι-οφ. Είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα και θέλουμε την Κυριακή να κερδίσουμε για να συνεχίζουμε προς τον στόχο μετά την άσχημη εικόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια».