Για «σφαγιαστική» διαιτησία κάνουν λόγο στον Δούκα

Οι ημιτελικοί της Handball Premier είναι παρελθόν με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να προκρίνονται στον τελικό, έπειτα τις προκρίσεις τους με 2-0 επί ΠΑΟΚ και Δούκα, ωστόσο η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από την «σφαγιαστική», όπως την χαρακτηρίζουν διαιτησία των Πατιό- Τσιάνα.

Μάλιστα τόσο το δελτίο Τύπου της ομάδας, όσο και οι δηλώσεις του Προέδρου του ΑΣΕΔ Κωστή Δούκα είναι χαρακτηριστικά:

«Πυρ και μανία είναι όλοι στο στρατόπεδο του ΑΣΕ Δούκα με αφορμή τη “σφαγιαστική” διαιτησία στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και τα «περίεργα σφυρίγματα» των κυρίων Πατιού και Τσιάναπροκάλεσαν την έντονη αντίδραση και του πρόεδρου της ομάδας μας, Κωστή Δούκα ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι στον χώρο από την ίδρυση του αθλήματος με πολλές εμπειρίες από Ελλάδα και εξωτερικό, και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Η απορία μου για την χτεσινή διαιτησία είναι «Άγνοια και Ανικανότητα ή Δόλος;».

Βέβαια επειδή μας έπαιξαν και πέρσι σε αντίστοιχη σημαντική στιγμή και είχαμε πάλι χάσει η απάντηση μάλλον είναι προφανής.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την βαθμολογία που τους έβαλε ο έμπειρος και πραγματικά αξιόλογος, παρατηρητής του αγώνα, κος Κυριακούλιας».