«Για τους πρώτους ιστορικούς πόντους»

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με δυνατές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Στα Γιαννιτσά ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται (16:00) τον ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος ψάχνει τους πρώτους του πόντους –μέσα στο γήπεδο- όχι μόνο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και γενικά στην ιστορία του συλλόγου στην Α1 Γυναικών.

Στις προηγούμενες δύο εμφανίσεις της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2012-2013 και τη σεζόν 2015-2016 ο ΓΑΣ Καματερού πήρε δύο μόνο πόντους στην παρθενική του παρουσία και αυτούς στα χαρτιά με 10-0 απέναντι στις Ελπίδες Δράμας. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών χάθηκε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας.

Άλλο ένα ιδιαίτερο στοιχείο στον αγώνα είναι η «μονομαχία» των Αλέξανδρου Ταρινίδη και Μενέλαου Δανήλου στους πάγκους των δύο ομάδων, αφού πρόκειται για τους Ομοσπονδιακούς προπονητές στην Εθνική Γυναικών και Εθνική Νεανίδων, έχοντας άψογη συνεργασία.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ Καματερού Μενέλαος Δανήλος δήλωσε στο e-handball.gr: «Μετά τα δύο παιχνίδια με τα φαβορί του τίτλου ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία, μπαίνουμε σε μια περίοδο αγών που θα ζητήσουμε τους πρώτους μας ιστορικούς πόντους στην Α1 Γυναικών, ξεκινώντας από τα Γιαννιτσά. Είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών όλη την εβδομάδα και πιστεύουμε σε ένα καλό παιχνίδι».