«Γιορτή για τη Νάουσα ο αγώνας με τον Διομήδη»

Ζαφειρακης Ναουσας χαντμπολ

Ο Ζαφειράκης φιλοξενεί τον πανίσχυρο Διομήδη Άργους, την Τρίτη (19/12, 18:00, live score από το e-handball.gr) σε νοκ άουτ αγώνα της β’ φάσης του Κυπέλλου και η πόλη της Νάουσας ζει και κινείται για τη συνάντηση.
«Είναι αγώνας γιορτή για τον Ζαφειράκη και την πόλη της Νάουσας αυτός με τον Διομήδη. Περιμένουμε ο κόσμος μας να γεμίσει το γυμναστήριο, έτσι κι αλλιώς οι φίλαθλοι της Νάουσας στηρίζουν την ομάδα» δηλώνει στο e-handball.gr ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιούπης.
«Θα κυνηγήσουμε τον αγώνα όσο πάει»
Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως στις τάξεις του Ζαφειράκη οι «Λύκοι» δεν προκαλούν φόβο.
«Μην κρυβόμαστε, ο Διομήδης είναι το φαβορί για τη νίκη, είναι ένας σύλλογος με μεγάλες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, εμείς θα παλέψουμε το παιχνίδι όσο πάει, διεκδικώντας τις δικές μας πιθανότητες» τόνισε ο Γιώργος Γιούπης.
«Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αν…»
Ο Ζαφειράκης αγωνίζεται στο 2ο όμιλο της Α2 ανδρών, μετρά αήττητο έξι αγωνιστικών (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες) και με 13β. φιγουράρει στην 3η θέση, πίσω από τον Φαίακα Κέρκυρας και την Πυλαία.
«Ο σύλλογος έχει μεγάλη παράδοση κυρίως στις ακαδημίες, όμως φέτος κάτι πολύ καλό γίνεται και στην ανδρική ομάδα.
Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά αν μας δοθεί η ευκαιρία, γιατί όχι;» επισημαίνει ο προπονητής της ομάδας από την Ημαθία και καταλήγει «το πρωτάθλημα έχει δύο σκέλη, την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ ανόδου. Ο Φαίακας και Πυλαία είναι τα φαβορί για δύο από τις τέσσερις θέσεις. Εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες να είμαστε στα πλέι οφ ανόδου. Εκεί θα κριθούν όλα, η ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά εκείνη τη στιγμή, θα έχει και το πλεονέκτημα για την άνοδο».