Γραμμογράφηση και χρηματοδότηση

Παντζας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Σπύρο Πάντζα που είναι εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.).

Στην συνάντηση από πλευράς της Ένωσης παραβρέθηκαν οι: Δημήτρης Σταυρακάκης (Πρόεδρος), Ευάγγελος Παπαϊωάννου (Γενικός Γραμματέας), Δημήτρης Σταματιάδης (ταμίας), Μάριος Λουκάτος (μέλος Δ.Σ.).

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος στην Αττική. Η αντιπροσωπεία της ΕΣΧΑ γνωστοποίησε στον κ. Πάντζα το αίτημα που έχει η Ένωση για να υπάρξει γραμμογράφηση για το Χάντμπολ στο Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» το οποίο ανακατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Το σχετικό αίτημα είχε διατυπωθεί και στην συνάντηση που υπήρξε πριν μερικούς μήνες με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας ανέφερε στην αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Χ.Α. ότι συνηγορεί με το αίτημα της Ένωσης, τονίζοντας ότι από την πλευρά του θα αποστείλει σχετικό έγγραφο και στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά που θα ζητάει να υπάρξει γραμμογράφηση Χάντμπολ στο συγκεκριμένο Κλειστό Γυμναστήριο.

Με τον κ. Πάντζα συζητήθηκε ακόμη και η χρηματοδότηση από πλευράς της Περιφέρειας σε Δήμους της Αττικής (που έχουν κάνει σχετικό αίτημα) για την ανακατασκευή ανοιχτών γηπέδων (40Χ20) ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ώρες προπόνησης για τα ηλικιακά τους τμήματα για τα σωματεία των περιοχών τους.

Από πλευράς της ΕΣΧΑ ζητήθηκε η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής καθώς επίσης και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στις δράσεις που ετοιμάζει η Ένωση, το προσεχές καλοκαίρι, σε ότι αφορά το Beach Handball, με τον κ. Πάντζα να ζητάει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς της ΕΣΧΑ.