«Γρουσούζικη» η 13η αγωνιστική

Άσχημη εξέλιξη είχε η 13η αγωνιστική για τους Έλληνες της Bundesliga-2 αφού οι ομάδες τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

 

Ο «κατήφορος» για την Χιλντεσχάιμ συνεχίζεται, αφού γνώρισε την συντριβή με 33-19 από την Χάγκεν, έχοντας σε κακή ημέρα τον Σάββα (4/13), ενώ αγωνίστηκαν επίσης Τζούφρας (2/2) και Αδάμ Παπαδόπουλος.

 

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για το συγκρότημα της Άιντραχτ, η οποία αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 9 Σεπτεμβρίου, έχοντας 8 ήττες- 2 ισοπαλίες αυτό το διάστημα!

 

Η Χιλντεσχάιμ βρίσκεται στην 16η θέση οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 6 πόντους στην ισοβαθμία με την Χάγκεν, ενώ κοντά βρίσκονται πλέον και οι Κονστάνζ, Έισεναχ και Άουε με 4 πόντους.

 

Η Χαμ του Βύρωνα Παπαδόπουλου (3/5) έχασε 27-23 από την Ντεσάου εκτός έδρας και παρέμεινε στους 16 πόντους στην 8η θέση της βαθμολογίας.

 

Δεν κατάφερε να κερδίσει όμως ούτε η Μπιτενχάιμ του Παναγιώτη Εριφόπουλου (2/2), αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 26-26 εντός έδρας με την Ρίμπαρ.

 

Η ομάδα του 25χρονου πίβοτ παρέμεινε παρόλα αυτά στην 2η θέση με 21 πόντους και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα, στην οποία φαίνεται να πλησιάζει η Μπέργκιστερ που είναι στην κορυφή με το απόλυτο 13/13 και 26 πόντους!