«Δεν μας χαμογέλασε η τύχη»

ζαμπουνης

Στο άκουσμα του αντιπάλου της ΑΕΚ για τους «16» του Challenge Cup οι παίκτες της Ένωσης είναι σίγουρο πως δεν χαμογέλασαν. Όχι γιατί θεωρούν πως κόντρα στην τουρκική Γκέζτεπε δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά γιατί υπήρχαν ομάδες στο γκρουπ των αδυνάτων – η ΑΕΚ ήταν στο γκρουπ των ισχυρών – που σαφώς θα ήταν πιο βατές αντίπαλοι.
«Είναι προφανές ότι η τύχη δεν μας χαμογέλασε. Η Γκέζτεπε έχει παίκτες εγνωσμένη αξίας. Όμως είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ με καλή εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι – και παρά τις απουσίες που είχε – νίκησε. Μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τους αγώνες (σ.σ. 10-11 και 17-18 Φεβρουαρίου) στο οποίο εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, ενώ θα έχουμε συλλέξει και τις απαραίτητες πληροφορίες για την τουρκική ομάδα ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι» σχολίασε στο e-handball.gr ο εξτρέμ της ΑΕΚ Στάθης Ζαμπούνης.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε και για τον εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Handball Premier (29/11, 21:00 live score από το e-handball.gr) με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη: «τα φαβορί πρέπει να φαίνονται στο γήπεδο Είδαμε ότι το Καματερό που δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Δούκα και τον Ολυμπιακό δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Πανελλήνιο. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι, να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς».