«Δεν χωράει η λέξη κούραση»

παναγιωτης νικολαιδης αεκ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ που αφού ολοκλήρωσε την μεγάλη πορεία της στην Ευρώπη με τη συμμετοχή της στον τελικό του Challenge Cup, ετοιμάζεται πλέον για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στην σειρά των τελικών των play off της Handball Premier, αρχής γενομένης την Τετάρτη (23/5, 17:30, ΕΡΤ3, Live score από το e-handball.gr) στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη.

Σαφώς οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας ήδη πολλούς αγώνες στα πόδια τους έχουν και συσσωρευμένη κούραση αλλά και αγωνιστικό ρυθμό. Για τον αριστερό ίντερ της Ένωσης Παναγιώτη Νικολαΐδη η κούραση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.

«Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το να παίζει ένας αθλητής τόσα ματς είναι επίπονο και σαφώς υπάρχει κάποια κούραση Αλλά αν αυτή η κούραση θα μας επηρεάσει θετικά ή αρνητικά θα το δούμε μέσα στο γήπεδο την Τετάρτη. Αλλά όπως και να έχει είναι τελικός και σε ένα τελικό δεν χωράει η λέξη κούραση. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σίγουρα έκτος από την κούραση των  ευρωπαϊκών παιχνιδιών, έχουμε και καλή ψυχολογία που σίγουρα αυτό το παιχνίδι με την Ποτάισα Τούρντα και η νίκη με το προϊόντων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μόνο κίνητρο μπορεί να μας δώσει άλλωστε  για να πετύχουμε τον στόχο μας πλέον στα ελληνικά πλαίσια.. Είναι μια μεγάλη σειρά αγώνων και θα το κατάκτηση όποιος το θέλει περισσότερο. Είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί» σχολίασε στο e-handball.gr ο Νικολαΐδης.