Δημήτρουλας στον Διομήδη!

Επιμένει νεανικά ο Διομήδης Άργους όσον αφορά τις επιλογές του για την θέση του προπονητή στην ανδρική ομάδα.

Το 2012 ο 34χρονος τότε Δημήτρης Δημητρούλιας ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου, το 2017 τον αντικατέστησε ο 35χρονος Κώστας Δεληγιάννης, ενώ πλέον αναλαμβάνει ο 34χρονος Χρήστος Δημήτρουλας.

Εκτός από την επιλογή των «30αριδων» στην τεχνική ηγεσία οι «Λύκοι» συνεχίζουν την παράδοση με προπονητές που αρχίζουν τα επίθετα τους από το γράμμα «Δ».

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι τις τύχες της ανδρικής ομάδας του Διομήδη αναλαμβάνει ο Χρήστος Δημήτρουλας, μέχρι πρότινος βοηθός του Κώστα Δεληγιάννη και Υπεύθυνος των Ακαδημιών των Λύκων.
Έχοντας εντρυφήσει στην αγωνιστική φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς, σήμα κατατεθέν του Διομήδη και έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, σε συνδυασμό με τις ικανότητες, το πάθος του και τη φιλοσοφία του για το χάντμπολ, ο Χρήστος Δημήτρουλας είναι ο πλέον αρμόδιος να συνεχίσει το έργο του Κώστα Δεληγιάννη.
Καλή τύχη Χρήστο, όλη η αγέλη είναι στο πλευρό σου!

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας Χρήστος Δημήτρουλας  δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα εκπροσωπώ το Διομήδη Άργους. Η διοίκηση του Διομήδη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι βοηθάει να αναδειχθούν νέοι προπονητές. Δεσμεύομαι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Διομήδη να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνει η ομάδα πιο δυνατή και ανταγωνιστική και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Ευχαριστώ τη διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με επέλεξε ως προπονητή της αντρικής ομάδας του Διομήδη».