«Διπλό με τον ΠΑΟΚ»

Γεωργιαδης ΑΕΚ

Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στρέφουν πλέον στην ΑΕΚ μετά την εύκολη επικράτηση επί του Πανελληνίου, κάτι που επισήμανε και ο εκ των αρχηγών της Ένωσης Διονύσης Γεωργιάδης μιλώντας στο e-handball.gr.

Ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στους λόγους που η ΑΕΚ δεν πήραν πιο πιεστική κόντρα στην ομάδα της Κυψέλης, αλλά και στην θέληση για νίκη στη Θεσσαλονίκη.

«Καλώς ή κακώς είχαμε μια σειρά πολύ δυνατών αγώνων και όταν είσαι για τόσες εβδομάδες στην πίεση και στη συνέχεια αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που είναι σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας σαφώς και χαλαρώνεις λίγο. Δεν είναι σωστό να συμβαίνει, αλλά πρόκειται για μια ανθρώπινη αντίδραση. Ήταν ένα ματς που απλά έπρεπε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, κάποιοι παίκτες έπρεπε να πάρουμε λεπτά συμμετοχής και να βρούμε ρυθμό. Τώρα συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δύο εβδομάδες να δουλέψουμε. Πρόκειται για έναν αγώνα ειδικών καταστάσεων, έχει άλλη αίγλη ως ντέρμπι, με πολύ κόσμο και πίεση. Πηγαίνουμε για τη νίκη, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ως ομάδα και θέλουμε το διπλό που θα μας οδηγήσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος» τόνισε ο Γεωργιάδης.