Δύο νίκες σε μια μέρα!

Ιγροπουλος

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο εξωτερικό συνεχώς αυξάνονται και η μέρα που ένα κλαμπ θα έδινε δύο παιχνίδια σε μια μέρα έφτασε. Η Μέσκοφ Μπρεστ του Κωνσταντίνου Ιγρόπουλου έδωσε την Τετάρτη (18/10) δύο παιχνίδια για δύο διαφορετικές διοργανώσεις τα οποία και κέρδισε!

Οι Λευκορώσοι έχοντας και τη συμμετοχή  στο Champions League χρειάστηκε να βάλουν δύο αγώνες σε μια ημέρα. Το ένα παιχνίδι ήταν για το πρωτάθλημα κόντρα στην Γκόμελ για το οποίο έμειναν εντός συνόρων ο πρώτος προπονητής Σεργκέι Μπεμπέσκο που είχε στη διάθεσή του τους Λευκορώσους αστέρες της ομάδας και τον τερματοφύλακα Ιβάν Πέσιτς. Η… μισή Μπρεστ έφτασε εύκολα στη νίκη με νταμπλ σκορ 26-13.

Εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στη Σερβία και το Νόβισαντ ταξίδεψαν ο βοηθός προπονητή Αντρέι Μοτσάλοφ και η… άλλη μισή Μπρεστ με τους ξένους αστέρες της ομάδας (Στόικοβιτς, Τζόρτζιτς, Πέσιτς, Βούκιτς), όπου επικράτησαν της Βοϊβοντίνα με 36-27, με έξι τέρματα του Ιγρόπουλου που είχε 100% ευστοχία.

Το ίδιο πρόβλημα θα κληθεί να λύσει τον Νοέμβριο και η Ράιν Νέκαρ Λόβεν. Η γερμανική ομάδα θα πρέπει να παίξουν δύο αγώνες σε 24 ώρες, έναν στη Λειψία κι έναν στη Βαρκελώνη για το Champions League. Και βέβαια τα «Λιοντάρια» αναμένεται να έχουν εξαιρετικά πιο δύσκολο έργο σε σχέση με την Μπρεστ.