Επίσημα στα «ερυθρόλευκα»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Τσίλη., που υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους αλλά και με τους διεθνείς με την Εθνική εφήβων, Μάρκο Τερλέτσκι και Θοδωρή Δεληχρήστο.

«Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πρώτη στιγμή με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η έλευση μου στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και προσμονή ώστε να προσπαθήσω κι εγώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από το να διατηρήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον Πειραιά και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα μπορούμε στην Ευρώπη. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί συνεχώς παντού και νομίζω ότι με την δική μας σκληρή δουλειά αλλά και την υποστήριξη του κόσμου μας όλα τα κυλήσουν ιδανικά. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, χωρίς τραυματισμούς σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» σχολίασε ο Άγγελος Τσίλης στο olympiacossfp.gr.

Ο Μάρκος Τερλέτσκι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και νιώθω περήφανος για αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα πρόκληση και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όσων πίστεψαν σε εμένα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου και τους ανθρώπους της που με βοήθησαν να κάνω το βήμα παραπάνω».

Από την μεριά του ο Θοδωρής Δεληχρήστος τόνισε: στο olympiacossfp.gr:

«Νιώθω πραγματικά υπέροχα που είμαι πλέον κι εγώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε να βοηθήσω κι εγώ να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μου. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και ποιοτικό χάντμπολ».