«Εστιάζουμε στο ματς με τον Δούκα»

ζαμπουνης

Μετά την εύκολη νίκη επί της ΧΑΝΘ, όπου ουσιαστικά οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν την… υποχρέωση του εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier, πλέον εστιάζουν στο ματς με τον Δούκα την Κυριακή (25/2). Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία καθώς από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων ήρθε η τελευταία ήττα για τους «κιτρινόμαυρους» στο πρωτάθλημα στις 12 Νοεμβρίου για την 6η αγωνιστική. Έκτοτε η Ένωση μετράει 9 νίκες και μια ισοπαλία (εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό).

Και σε αυτό το παιχνίδι η νίκη είναι μονόδρομος τόνισε χαρακτηριστικά στο e-handball.gr ο Στάθης Ζαμπούνης που μέχρι πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Δούκα.

«Μετά από την πρόκριση απέναντι στην Γκέζτεπε είχαμε βάλει στόχο σήμερα να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση χωρίς να υστερήσουμε σε ενέργεια και συγκέντρωση. Μπορεί να μην το καταφέραμε αυτό για 60 λεπτά αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι απόλυτα από την αρχή έως το τέλος. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι με τον Δούκα το οποίο είναι κομβικό και για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα περά από τη νίκη» είπε ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ.