Η ευκαιρία για τον Άρη Νίκαιας, ντέρμπι στα Βριλήσσια

Επιστροφή στη δράση και για τους παίκτες των ομάδων στους δύο ομίλους της Α2 ανδρών.  Στον Α’ όμιλο, και τη 12η αγωνιστική, που σημαίνει και την αρχή του β’ γύρου, ο πρωτοπόρος Νηρέας (18β.) έχει ρεπό.

Έτσι ο Αρης Νίκαιας (17β.) έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την ομάδα του Αμαρουσίου και να βρεθεί μόνος στην πρώτη θέση, αρκεί να νικήσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, σε μια κόντρα γειτόνων
Ο Ολυμπιακός με μόλις δύο νίκες και μια ισοπαλία, ζητά το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας υποχρέωση περιλαμβάνει το πρόγραμμα και για τον Λεωνίδα με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων (3η με 14β) να αντιμετωπίζει στον Βόλο την ουραγό ομάδα της Αγριάς, η οποία ακόμα δεν έχει βαθμό.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (4ος, 13β.) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη φιλοξενώντας τον Έσπερο Καλλιθέας (10ος, 4β), ενώ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στα Βριλήσσια με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και να θέλει μόνο τη νίκη, στο κυνήγι μιας θέσης στην 4άδα και στα πλέι οφ ανόδου.

Τα Βριλήσσια με 10β. υπολείπονται τριών του Ποσειδώνα, ενώ πέρα της νίκης, θα προσπαθήσουν να καλύψουν και την ήττα με 20-17 στον αγώνα του α΄ γύρου, για να αποκτήσουν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η 12η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (21/1) στην Πάτρα, με την Ακαδημία των Σπορ (6β.) να παίζει με τη Νέα Ιωνία (8β.).

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Σάββατο 20/1
Βόλου, 18:00 Αγριά Βόλου-Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Κερατσινίου 18:00 Ολυμπιακός Κερατσινίου-Άρης Νίκαιας
Ιωνικού 19:30 Ιωνικός Ν. Φ.-Εσπερος Καλλιθέας
Βριλησσίων 20:00 ΕΣΝ Βριλλησίων-Ποσειδών Λουτρακίου
Κυριακή 21/1
Πάτρας 18:00 Ακαδημία Πάτρας-ΟΦΝ Ιωνίας