Η σύσκεψη για το Final-4 της Γλυφάδας

Πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα σύσκεψη προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την εξασφάλιση ομαλής τέλεσης του 16ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών με την συμμετοχή των ομάδων Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ΑΣΕ Δούκα και Αερωπός Έδεσσας, το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου 2018 στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας»

Διαμείφθηκαν τα παρακάτω:

Για τους δυο ημιτελικούς αγώνες της 10/3/2018 δε θα διατεθούν εισιτήρια, ενώ για τον τελικό αγώνα της Κυριακής 11/3/2018 θα διατεθεί αριθμός εισιτηρίων, ο οποίος θα καθοριστεί με το τέλος των ημιτελικών αγώνων.

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΔΑΚ Γλυφάδας δεν θα παραμείνουν ανοιχτά την 10/3/2018 και την 11/3/2018.

Η ΟΧΕ θα εκδώσει ονομαστικές προσκλήσεις με την κατωτέρω κατανομή:

α) εκατόν είκοσι (120), με αναλογία τριάντα (30) ανά ομάδα για τις ανάγκες του ΔΣ, δεν θα επαναδιατεθούν στις ηττημένες ομάδες των ημιτελικών.

β) ογδόντα τέσσερις (84) με αναλογία από μια (1) ανά αθλητή  διαγωνιζόμενης ομάδας, προοριζόμενη για συγγενικό τους πρόσωπο, οι οποίες δεν θα επαναδιατεθούν στις ηττημένες ομάδες των ημιτελικών.

γ) τριακόσιες (300) για τους επισήμους ΟΧΕ, πρωτόκολλο Ομοσπονδίας, ΔΣ ΟΧΕ και χορηγοί ΟΧΕ.

δ) εξήντα (60) σε βετεράνους αθλητές

ε) πενήντα (50) στο Δήμο Γλυφάδας

στ) εκατό (100) στους συνδέσμους Αθλητών, Προπονητών, διαιτητών, διεθνείς αθλητές και αθλήτριες.

ζ) εκατό (100) στις γυναικείες ομάδες Α1, Α2 Εθνικής Κατηγορίας

ζ) διακόσες (200) σε αθλητές σωματείων Χάντμπολ Αττικής, ηλικίας 16 έως 18 ετών.

Επίσης θα διατεθούν εκατό (100) διαπιστεύσεις για τις ανάγκες των εκπροσώπων ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτορεπορτέρ, Τηλεόραση, στατιστική υπηρεσία, στελέχη ΟΧΕ).

Οι λίστες με τις δοθείσες ονομαστικές προσκλήσεις για τους αγώνες του Σαββάτου πρέπει να σταλούν στο ΑΤ Γλυφάδας μέχρι τις 14.00 ώρα της Παρασκευής 9/3/2018, ενώ για τον τελικό της Κυριακής όπως αποσταλούν μέχρι την 16.00 ώρα της Κυριακής 11/3/2018.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν της ονομαστικής πρόσκλησης που θα κατέχουν.

Για τον πρώτο χρονικά ημιτελικό, οι κάτοχοι των προσκλήσεων  του Ολυμπιακού ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή θα τοποθετηθούν στην κερκίδα που βρίσκεται από την πλευρά της οδού Κύπρου (θύρα 1) ενώ οι κάτοχοι των προσκλήσεων του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν στην κερκίδα από την πλευρά της οδού Α. Μεταξά (θύρα 2).

Για τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, οι κάτοχοι των προσκλήσεων του ΑΣΕ Δούκα θα χρησιμοποιήσουν τις κερκίδες που βρίσκονται προς την πλευρά της οδού Κύπρου (θύρα 1), ενώ οι κάτοχοι των προσκλήσεων του Αερωπού Έδεσσας τις κερκίδες που βρίσκονται από την πλευρά της οδού Α. Μεταξά (θύρα 2).

Κατά την σύσκεψη κατατέθηκε από την ΟΧΕ, έγγραφο του ΑΣ ΠΑΟΚ το οποίο στάλθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το οποίο αναγνώσθηκε και λήφθηκε υπόψη.

Η είσοδος κάθε πανό στο γυμναστήριο να ελέγχεται αυστηρά ενώ απαγορεύεται και η είσοδος μεταλλικών ή ξύλινων στηριγμάτων αυτών, όπως και κράνη μοτοσυκλέτας.

Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό με υβριστικό περιεχόμενο με μέριμνα της ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.

Από τα διαγωνιζόμενα σωματεία, συστήνεται η αποφυγή διακριτικών των φιλάθλων τους, κατά την προσέλευση και παραμονή τους στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν:

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Λυδάκης

Από το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής οι Αστυνομικοί Διευθυντές Άγγελος Παπαγγελής , Πρωτοσύλαιος Κωστάζος

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής

Το μέλος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης

Χαράλαμπος Προδρομίδης (εκπρόσωπος Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή)

Θόδωρος Βιδάλης (εκπρόσωπος ΔΕΑΒ)

Λεωνίδας Τσάλλης (Υπαστυνόμος Α’ από Δ/νση Ασφάλειας Αττικής-ΥΑΒΑΧ)

Στέλιος Χαραμής (Αστυνόμος Β’ από ΑΤ Γλυφάδας)

Χρήστος Χρυσοβιτσάνος (Αστυνομικός Υποδιευθυντής από Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας)

Κων/νος Τούμπας (Υπαστυνόμος Α’  από Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής)

Αναστασία Ντάνου (ΔΑΚ Γλυφάδας)