“Θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις” (vid)

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε φάιναλ φορ του κυπέλλου χάντμπολ και ο Γιώργος Ζαραβίνας ήταν ξεκάθαρος.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” στην συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, τόνισε πως στόχος των παικτών του είναι να βάλουν το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις των τίτλων.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζαραβίνας τόνισε: “Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τον Δήμο της Γλυφάδας για την φιλοξενία να γίνει εδώ στην πόλη ένα φάιναλ φορ. Είναι ένα γήπεδο το οποίο είναι αρεστό στις ομάδες και θα πάνε όλα καλά.

Στα αγωνιστικά, συμμετέχουν τέσσερις ομάδες, όλες έχουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση. Στον πρώτο ημιτελικό που είμαστε εμείς με τον ΠΑΟΚ, έχουμε απέναντι μας μια ιστορική ομάδα, όσο θέλει να προκριθεί στον τελικό το ίδιο θέλουμε και εμείς.

Έχουμε δώσει και οι δύο δύσκολα παιχνίδια για να φτάσουμε εδώ. Σαν Ολυμπιακός που είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουμε σε φαιναλ φορ θέλουμε να βάλουμε το όνομα του συλλόγου στις κατακτήσεις των τίτλων”.

Για το αν υπάρχει σημείο υπέροχής της μιας ή της άλλης ομάδας και που θα κριθεί ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ είπε: “Η ιστοριά όλων των φαινάλ φορ έχει δείξει ότι είναι εντελώς απρόβλεπτα τα παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες πιο ιστορικές πιο έτοιμες, αλλά όλες ξεκινάνε με τις ίδιες πιθανότητες.

Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και εμείς και κάθε ομάδα που θέλει να φτάσει στον τελικό. Σίγουρα έχουμε θετικά και αρνητικά και οι δύο ομάδες και πιστεύω θα κριθεί ο ημιτελικός στην λεπτομέρεια. Όπιος κρατήσει το σχεδιό του από ξεκίνημα του αγώνα έως το τέλος θα είναι και ο νικητής”.

Τσιλιμπάρης: “Είμαστε έτοιμοι από καιρό”

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ όλους τους διοργανωτές, έχει δημιουργηθεί μια ιδανική εγκατάσταση για το φαινάλ φορ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σαν πρώτη συμμετοχή στο φάιναλ φορ είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους παίκτες να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο στην προσπάθεια να πάρει έναν τίτλο και είμαστε έτοιμοι απο καιρό.

Πιστεύω πως θα δείξουμε το πάθος μας μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε πρώτα την πρόκριση στον τελικό και μετά το κύπελλο”.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=1V5j_YUX7Ag” /]