«Θα είμαστε πανέτοιμες στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ»

Η Νέα Ιωνία είχε εύκολο έργο στην εντός έδρας νίκη επί του Πανοράματος με 34-19, η Μάγδα Κεπεσίδου γιόρτασε στη… δουλειά τα 21α γενέθλιά της και μαζί με τις συμπαίκτριές της, βλέπουν πλέον μόνο τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, που θα αρχίσουν σε δύο εβδομάδες από τη Θεσσαλονίκη.

Η αθηναϊκή ομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, κόντρα στον μεγάλο αντίπαλό της, τον ΠΑΟΚ, στην Κοζάνη, θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και στο πρωτάθλημα, παρότι έχει το μειονέκτημα έδρας.

Η Μάγδα Κεπεσίδου, έχει σημαδέψει τις επιτυχίες της Νέας Ιωνίας, και μιλώντας στο e-handball.gr εξέφρασε την πίστη της ότι η ομάδα της μπορεί να τα καταφέρει και τώρα.

Συγκεκριμένα, η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη, είπε: «Η ομάδα προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται, την κατάκτηση του Κυπέλλου την έχουμε ήδη βγάλει από το μυαλό μας, οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικοί. Δουλεύουμε σκληρά, πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είμαστε απόλυτα έτοιμες.

Δεν νομίζω να παίξει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας, στα τέσσερα προηγούμενα χρόνια που κατακτάμε το πρωτάθλημα υπήρξαν και αγωνιστικές περίοδοι που είχαμε μειονέκτημα έδρας, όπως συμβαίνει και τώρα, όμως φθάσαμε στο στόχο μας».