«Θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση το ντέρμπι»

Η αναμέτρηση μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, τραβάει τα βλέμματα των φίλων του χάντμπολ.

Για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου, μίλησε στο e-handball ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ Άκης Κυπραίος.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ο Δικέφαλος είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας πως όλα θα κριθούν από την απόδοση που θα έχει ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση.

«Παίζαμε με τον ουραγό του πρωταθλήματος, περιμέναμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα το διαχειριστούμε εμείς στο 100%. Φανήκαμε σοβαροί από την αρχή και για τον λόγο αυτό φτάσαμε σε μια εύκολη επικράτηση» σχολίασε αρχικά για τη νίκη στην έδρα του Πανελλήνιου.

Σχετικά με το ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Βέροια έχει ένα αξιόλογο ρόστερ που αποτελείται από νεανικό σύνολο. Θεωρώ πως εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, εξαρτάται καθαρά από τη δική μας απόδοση το αν θα κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται στην Βέροια και αν οι παίκτες το σκέφτονται αυτό: «Όχι δεν το συζητάμε μεταξύ μας. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δυσκολεύτηκε κάποιες χρονιές, αλλά αυτό έγινε γιατί ο Φίλιππος είχε χρονιές που είχε από τα καλύτερα ρόστερ. Παρόλα αυτά, εμείς δεν επηρεαζόμαστε, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».