«Ιστορική νίκη, να είμαστε ανταγωνιστικοί»

δανηλος καματερο

Ο ΓΑΣ Καματερού άφησε τα Γιαννιτσά, έχοντας πετύχει την πρώτη νίκη στην ιστορίας της γυναικείας ομάδας στην Α1 γυναικών, επικρατώντας του Μέγα Αλέξανδρου με το καθαρό 26-19.
Και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας αντικατοπτρίζεται ανάγλυφα στα λόγια του Μενέλαου Δανήλου, με τον τεχνικό της ομάδας να δηλώνει στο e-handball.gr:
«Είμαστε χαρούμενοι για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα, είναι η πρώτη, ιστορική, νίκη για το Καματερό στη μεγάλη κατηγορία, ενώ μετά τα πρώτα δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Νέα Ιωνία, θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα κι αυτό ήρθε. Θέλουμε να πετυχαίνουμε νίκες, να κατακτούμε βαθμούς, να είμαστε ανταγωνιστική ομάδα, αυτό έγινε σήμερα στα Γιαννιτσά.

Στο πρώτο ημίχρονο με άριστη αμυντική λειτουργία, κρατήσαμε την αντίπαλη ομάδα στα τέσσερα γκολ (το Καμετερό προηγήθηκε 15-4) και βάλαμε τις βάσεις για τη νίκη, καθώς παρά την πίεση που δεχθήκαμε, οι παίκτριες ανταποκρίθηκαν σωστά. Για εμάς η επιστροφή της Κατερίνας Μανιά (πέντε γκολ) μετά τον τραυματισμό της, είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την ομάδα, φάνηκε σήμερα, θα φανεί και στη συνέχεια».