«Κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι»

Ο Φαίακας Κέρκυρας αφού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια στην πρώτη θέση, υποδέχεται αύριο στην έδρα του τον ΓΑΣ Κιλκίς (21/04, 18.00 livescore από το e-handball.gr) σε έναν αγώνα για την 1η αγωνιστική των πλέι-οφ. Ο νικητής του ζευγαριού θα κριθεί στις 2 νίκες, με τον Φαίακα να έχει το πλεονέκτημα και θα έχει την ευκαιρία στην επόμενη φάση να διεκδικήσει την άνοδο στην Handball Premier.

Όπως τόνισε και ο αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας Νίκος Ριγανάς, είναι ευκαιρία για την ομάδα του να κάνει αύριο το πρώτο βήμα για τον στόχο (που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία) μαζί με την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Φτάσαμε στην τελική ευθεία και κάθε παιχνίδι πλέον είναι ντέρμπι. Στο πρώτο ματς αντιμετωπίζουμε το Κιλκίς, μια ιστορική ομάδα με έμπειρο προπονητή και παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά αν πιάσουμε καλή απόδοση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην ξεχνάμε πως το Κιλκίς είναι μια ομάδα που δεν παρατά κανένα παιχνίδι όσο μεγάλη και να είναι η διαφορά.

Για το γεγονός πως η μοναδική ήττα του Φαίακα στο πρωτάθλημα ήταν από το Κιλκίς: «Αυτό τόνισα και στους παίκτες. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και στα 60 λεπτά. Ειδικά στο εκτός έδρας παιχνίδι το τέρμα έπιασε καλή απόδοση και πιστεύω αυτό μας στέρησε τη νίκη. Εκείνη η ήττα μας πείσμωσε περισσότερο».