«Κάναμε πολλά λάθη»

τσολακος χανθ

Η ΧΑΝΘ πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος με τη μεγάλη νίκη επί του Φοίβου στις Συκιές, όμως επέστρεψε με μια βαριά ήττα για την 5η αγωνιστική της Handball Premier από την ΑΕΚ, που όμως σύμφωνα με τον Αντώνη Τσολάκο εκτός της διαφοράς ποιότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, η ομάδα του έκανε πολλά λάθη.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά κάναμε κάποια λάθη και δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε το σκορ, αφού πήρε διαφορά η ΑΕΚ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Είχαμε πολλά χαμένα τετ α τετ. Κατά τα άλλα η εμφάνιση ήταν καλή, απλά η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.  Όταν η διαφορά έφτασε στα 5-6 γκολ στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλάξαμε άμυνες αλλά δεν καταφέραμε να την ανατρέψουμε. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες» σχολίασε ο τεχνικός της ΧΑΝΘ στο e-handball.gr.

Πάντως, τα νέα για τον Τσολάκο δεν ήταν ευχάριστα πριν από το παιχνίδι αφού ο 23χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός Νίκος Καφαντάρης ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να παίζει χάντμπολ με τη ΧΑΝΘ.