«Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι»

Γεωργιαδης ΑΕΚ

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Handball Premier οδήγησε ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ με τον αρχηγό της Ένωσης Διονύση Γεωργιάδη να σχολιάζει τόσο την εμφάνιση της ομάδας του, χαρακτηρίζοντάς της κακή, αλλά δίνοντας παράλληλα και το σύνθημα της αντεπίθεσης.

«Ήταν μια εμφάνιση που δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά των δύο ομάδων. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ίσως σαν το ματς του κυπέλλου όπου χάσαμε με δέκα γκολ. Σίγουρα δεν είχαμε ρυθμό και κίνηση στην επίθεση και είχαμε κακές επιλογές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ο Ολυμπιακός μια διαφορά και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.

Το Σάββατο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Θα τα δώσουμε όλα, να βγάλουμε ενέργεια, να έχουμε και μυαλό να δούμε τι λάθη κάναμε και να τα διορθώσουμε και πάμε για τη νίκη» σχολίασε ο Γεωργιάδης.

Από τη μεριά του ο Μάλικ Χόογκας ήταν πιο λακωνικός, αλλά κι αυτός στάθηκε στην επίθεση:  «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Νομίζαμε ότι θα το τελειώσουμε αλλά με νιώθαμε λίγο κουρασμένοι, λίγο αδύναμοι και το Σάββατο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι».