Κερδίζει πόντους εμπειρίας με Ραντουλέσκου

Σε ακόμη μία μεταγραφή προχώρησε ο Διομήδης Άργους, καθώς απέκτησε τον 33χρονο Ρουμάνο τερματοφύλακα Άντριαν Ραντουλέσκου.

Με θητεία σε σημαντικά πρωταθλήματα, ο Ραντουλέσκου δίνει πόντους εμπειρίας στους Αργίτες ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διομήδη:

“Η διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου Ρουμάνου τερματοφύλακα Adrian Tudor Radulescu(33χρ, 1.93 ύψος). Η θητεία του και οι πολύτιμες εμπειρίες του σε χώρες με υψηλό επίπεδο πρωταθλημάτων όπως στη Ρουμανία με την Energia Lignitul Pandurii Targu, Νορβηγία με την Strindheim, Ουγγαρία με την Eger SBS Eszterházy και Τουρκία με τις Αdıyaman Βelediyespor και Batman Belediye εγγυώνται πώς θα ενισχύσει σημαντικά τους Λύκους.
Οι πρώτες του δηλώσεις είναι: ”Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Διομήδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είδα ότι το handball στην Ελλάδα αναπτύσσεται διαρκώς και η πρόταση του Διομήδη αποτέλεσε μια πρόκληση για μένα, ώστε να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τους συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για νέους, πολύ ταλαντούχους και υπάρχει η δυνατότητα για κάτι πολύ καλό φέτος. Αλλά γι ‘αυτό πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά.
Τέλος απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας θα ήθελα να γνωρίζουν πώς τους χρειαζόμαστε κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Σε όλους μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Από κοινού είμαστε καλύτερα!”