Κοτανίδης: «Θα είναι… ντέρμπι»!

κοτανιδης

Με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Δούκα την προσεχή Τετάρτη στο ΔΑΚ Ευόσμου ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Για την αναμέτρηση μίλησε στο e-handball ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Κοτανίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτός που θα έχει το πιο καθαρό μυαλό στο παιχνίδι, θα κερδίσει και την αναμέτρηση.

«Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, όπου προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη. Θα είναι ένα ντέρμπι, όπου οι δυο ομάδες προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα και θα κερδίσει αυτός που θα έχει πιο καθαρό μυαλό» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Εμείς είμαστε στο 100% έτοιμοι γι’αυτό το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να καταφέρουμε να κλείσουμε ένα κύκλο δύσκολων αγώνων με θετικό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Έχουμε την προσδοκία να γεμίσει ξανά το γήπεδο όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό/Ξυνή. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι η δύναμη μας και αυτοί που μας δίνουν πάντα την απαραίτητη ώθηση».

Ερωτηθείς για τον ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε ο Δικέφαλος σημείωσε ότι: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ένα… λιθαράκι για την καριέρα του κάθε αθλητή. Για μένα ήταν τιμή που αγωνίστηκα με την φανέλα του ΠΑΟΚ στην επιστροφή του συλλόγου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».