«Μένει ο Δημητρούλιας»

Άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έγιναν στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ενόψει των αυριανών εκλογών, όπου ο Θανάσης Κατσαρής –που είναι και μοναδικός υποψήφιος- θα επανεκλεγεί, συνεχίζοντας στον Προεδρικό θώκο από το 1998 που και ανέβηκε για πρώτη φορά!

Οι έφοροι του ανδρικού και του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης και Δημήτρης Χασεκίδης έκαναν τους απολογισμούς των τμημάτων, μιλώντας για αποτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις, αναλαμβάνοντας τις ευθύνη.

Ο κ. Χασεκίδης από την πλευρά του τόνισε ότι ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας θα παραμείνει στο γυναικείο τμήμα, ενώ ο κ. Πετρίδης είπε ότι «μας έκλεψαν το κύπελλο με τον Ολυμπιακό», ενώ για τις αναμετρήσεις με την Γκέζτεπε παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος υπολογισμός και ο ΠΑΟΚ έδωσε και τα δύο ματς στην Σμύρνη.

Δημήτρης Χασεκίδης (γυναικείο τμήμα): «Σε τρία σκέλη ο απολογισμός μας για φέτος. Το επιτυχημένο ήταν το κομμάτι της Ευρώπης, όμως σε πρωτάθλημα και κύπελλο αποτύχαμε. Αποκλείσαμε την πρωταθλήτρια Βοσνίας, περάσαμε στις καλύτερες 16 ομάδες της Ευρώπης, αλλά κληρωθήκαμε με την κάτοχο του τροπαίου με τιμητική εμφάνιση. Στο κύπελλο Ελλάδας έγιναν κάποια διαχειριστικά λάθη, χάσαμε σε μία φάση το τρόπαιο και αποφασίστηκε να γίνει η αλλαγή του προπονητή. Ήρθε ο κ. Δημητρούλιας ο οποίος θα μείνει και τη νέα σεζόν στο τμήμα, αλλά το πρωτάθλημα χάθηκε. Φέτος αυτό που καταφέραμε ήταν να ισοσκελίσουμε τη διαφορά με το τμήμα της Νέας Ιωνίας. Ήθελα να έχουμε περισσότερα τρόπαια. Ελπίζω και με τη βοήθεια του κ. Κατσαρή και χωρίς να ανεβάσουμε το μπάτζετ να φέρουμε τρόπαια. Ευχαριστώ τον κ. Τσαλόπουλο για τη συνεισφορά του στο να φέρουμε τη τερματοφύλακα, αλλά και τον κ. Αμοιρίδη για τη γενικότερη βοήθεια. Με τη βοήθεια και του κ. Σαββίδη του χρόνου θα πάρουμε το νταμπλ».

Γρηγόρης Πετρίδης (ανδρικό τμήμα): «Θα βρεθώ σε δύσκολη θέση, να ζητήσω συγνώμη γιατί φέτος το τμήμα δεν τα κατάφερε και αναλαμβάνω την ευθύνη για την φετινή αποτυχία. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με κακές επιλογές, ωστόσο συνεχίζουμε. Είναι παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα, προσπαθούμε για προσθήκες από το εξωτερικό, αυτή τη σεζόν, ήταν κακή επιλογή και έχω την ευθύνη. Φτάσαμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου αποκλείοντας όλες τις ομάδες του λεκανοπεδίου, μας έκλεψαν το κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Εμείς χωρίς κόσμο και ο Ολυμπιακός με τα γνωστά, προσκλήσεις, προσκλήσεις προσκλήσεις… Μας έκλεψαν τον τίτλο. Στα πλέι οφ τα οποία και βεβαίως μπήκαμε, αποκλειστήκαμε από την ΑΕΚ. Αυτό το τμήμα είναι υποχρεωμένο να πρωταγωνιστεί έχοντας 4 ομάδες από την Αθήνα. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Βόρεια Ελλάδα που προσπαθεί να φέρει τίτλους. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στήριξε και την διοίκηση. Στην ευρωπαϊκή πορεία πήγαμε καλά, παίξαμε στην Μάλτα όπου κερδίσαμε, στη συνέχεια στη Τουρκία με την Γκέζτεπε, είχε δεκαπλάσιο μπάτζετ για αυτό κάναμε τα ματς εκεί και υπολογίσαμε όπως φάνηκε λάθος. Μας κέρδισαν την Παρασκευή και την επομένη εμείς κερδίσαμε και ήταν ένας πικρός αποκλεισμός. Για τα οικονομικά, αυτά μπορούμε και αυτά κάνουμε. Έχουμε ανάγκη από πολλά ας κάνουμε τα λίγα όμως. Όποιοι μπορείτε βοηθήστε, όχι μόνο στο χάντμπολ, σε όλα τα αθλήματα για να φέρουν τίτλους. Επίσης έχουμε πέντε αθλητές που βρίσκονται στην Εθνική ομάδα. Με αυτές τις σκέψεις θέλω να σας ευχαριστήσω».