«Μέτρησε η διάρκειά μας»

Μπουνας Κωστής δουκας χαντμπολ

Στη διάρκεια της ομάδας του απέδωσε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Κωστής Μπούνας, ο οποίος μιλώντας στο e-handball.gr τόνισε πως: «και να μην είχε έρθει η νίκη θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος».

«Ήταν ένα ντέρμπι με όλα τα χαρακτηριστικά, με εναλλαγές στο σκορ, με πολύ δυνατές άμυνες και δημιουργικές επιθέσεις κι από τις δύο ομάδες. Νομίζω ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά παιχνίδια.

Εμείς καταφέραμε και μείναμε στο παιχνίδι παρ’ όλο που μείναμε πίσω στο σκορ και παρά τις μαζεμένες αποβολές. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και κάναμε την αντεπίθεσή μας, μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε ένα αποτέλεσμα που και να μην είχε έρθει θα ήμουν το ίδιο ευχαριστημένος.

Στο τέλος μέτρησε η διάρκειά μας, αυτό που δεν είχαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Κάναμε από δυο καλά ημίχρονα και στο τέλος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Σήμερα καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να μεγαλώσουμε τη διάρκεια του καλού παιχνιδιού μας», δήλωσε ο Κωστής Μπούνας.

Στην ερώτηση για το τι σημαίνει η νίκη επί ενός από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος ο Κωστής Μπούνας απάντησε: «Ψυχολογικά σημαίνει πολλά, ειδικά για τα παιδιά που είναι σε νεαρή ηλικία και χρειάζονται τόνωση μέσα από τέτοιου είδους νίκες με μεγάλους αντιπάλους. Πρακτικά δεν έχει καμία σημασία γιατί το πρωτάθλημα είναι στη μέση του πρώτου γύρου κι από ‘δω και πέρα έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί γιατί αν δεν τα πάμε καλά η σημερινή νίκη δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα».