Με απουσίες η Δράμα

Το Σάββατο (2/12, 19:15, live score από το e-handball.gr) στο Δαϊς αντιμετωπίζει τον ΑΣΕ Δούκα ο Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 και παρά τις μόνιμες πλέον απουσίες των Κουρουτζίδη, Βάκκα, Ιακωβίδη ελπίζει ότι θα πιάσει καλό παιχνίδι για να διεκδικήσει από αυτό ό,τι μπορεί. Στους απόντες πολύ πιθανόν θα προστεθεί και ο φορμαρισμένος Κοβογλανίδης λόγω σοβαρών υποχρεώσεων. Γίνονται προσπάθειες όμως  να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ο Σάκης Βαλαβάνης πολύ πιθανόν και φυσικά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να χρησιμοποιήσει τους ταλαντούχους εφήβους που έχει στο ρόστερ της η ομάδα προκειμένου να προφυλάξει τους πολύ κουρασμένους βασικούς ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο στην Δράμα (9/12).

Παράλληλα, τα στελέχη της δραμινής ομάδας εργάζονται καθημερινά ώστε στις 4 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια της Ονειρούπολης να είναι έτοιμο το Πάρκο του Handball. Φουσκωτή εστία, ειδικές εστίες ευστοχίας, προβολές αγώνων handball, παιχνίδια και διαγωνισμοί συνθέτουν ένα όμορφο πάρκο αφιερωμένο στην δωρεάν ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων. Όλοι ελπίζουν ότι θα ολοκληρωθούν έγκαιρα οι εργασίες και για 35 ημέρες χιλιάδες επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα παιχνίδια του Handball Park.