«Με την ίδια σοβαρότητα κόντρα στον Φοίβο»

Μετά την ευρεία νίκη επι της ΑΕΚ και της πρόκρισή του στο φάιναλ φορ της Γλυφάδας, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Φοίβο Συκεών (03/02, 17.00 livescore  από το e-handball.gr) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας στο παιχνίδι με το Φοίβο Συκεών θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλέξανδρου Αλβανού και του Κωνσταντίνου Τσιλιμπάρη, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και την θέση αυτών πήραν οι Λιόλιος και Παπαδόπουλος.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών αποτελούν οι: Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Λιόλιος, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων στο osfp.gr: «Προς το παρών αφήνουμε πίσω μας την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, ήταν μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και τίποτα παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια είτε εύκολα είτε δύσκολα να τα κάνουμε εύκολα και να κερδίζουμε πράγματα. Κόντρα στον Φοίβο θα αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα και στόχο να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη».