Με όνειρα στο ευρωπαϊκό (video)

H Εθνική ομάδα των εφήβων ολοκληρώνει την προετοιμασία της στη φιλόξενη πόλη της Προσοτσάνης και την Τετάρτη (8/8) αναχωρεί για την Τιφλίδα της Γεωργίας, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας U-18.

Η κάμερα του επίσημου καναλιού της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρέθηκε κοντά στους διεθνείς και κατέγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Τόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης, όσο και οι αθλητές βάζουν ψηλά τον πήχη, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τη φιλοξενία της Προσοτσάνης, μίας πόλης που όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ηλιάδης έχει ως προτεραιότητα το χάντμπολ.

Στην Τιφλίδα η Εθνική θα βρει απέναντί της στον όμιλο τις Λευκορωσία, Ιταλία, Γεωργία και Φινλανδία. Ο αρχικός στόχος είναι η κατάκτηση μίας εκ των δύο θέσεων που δίνουν το εισιτήριο για την τετράδα, ώστε εκεί να διεκδικήσουν οι διεθνεις την πρώτη θέση που εξασφαλίζει την άνοδο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Olympic Palace, χωρητικότητας 3.500 θεατών. Το πρόγραμμα της Εθνικής έχει ως εξής:

10 Αυγούστου (18:30): Λευκορωσία – Ελλάς
11 Αυγούστου (18:00): Ελλάς – Ιταλία
13 Αυγούστου (16:00): Ελλάς – Γεωργία
16 Αυγούστου (16:00): Φιλανδία – Ελλάς
18-19 Αυγούστου: Αγώνες κατάταξης

Στον άλλο όμιλο βρίσκονται οι Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ελβετία, Νησιά Φερόε, ΠΓΔΜ και Εσθονία.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση http://www.2018tbilisi.com

Δείτε το video της ΟΧΕ:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=2E8CcSWkl3I&t=3s” /]