Μια Κυριακή γεμάτη χάντμπολ

Εκατοντάδες παιδιά από τις ομάδες της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής πήραν μέρος στην αναπτυξιακή δράση που διοργάνωσαν στο Πεδίο του Άρεως η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής, με τίτλο «More Play… More Handball», υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η δράση ήταν ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Be Active, ενώ συμμετείχε και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Τα σωματεία της ΕΣΧΑ που στήριξαν με αθλητές την εκδήλωση ήταν τα παρακάτω: Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, ΑΕΚ Βύρωνα, ΓΑΣ Καματερού, ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, ΕΣΝ Βριλησσίων, ΑΣΕ Δούκα, Αθηναϊκός, ΟΦΝ Ιωνίας, Άρης Νίκαιας, Πανελλήνιος, Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου, Αστέρας Μελισσίων, ΑΣ Ηλιούπολης και Τελαμώνας Σαλαμίνας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, καθώς και μπλουζάκια, ενώ υπήρχαν για όλους σνακ, νερά και χυμοί.

Παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Be Active Ιούλιος Συναδινός, από την Περιφέρεια Αττικής ο εντεταλμένος σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, εκ μέρους της ΟΧΕ ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ο Ειδικός Γραμματέας Χαράλαμπος Προδρομίδης, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Γιάννης Αρβανίτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Ιωάννης Καρανάσος, ο Διευθυντής του Παγκοσμίου του 2021 Παναγιώτης Τραϊκόγλου, ο συντονιστής του προγράμματος Be Active Διονύσης Καρακάσης και το μέλος της επιτροπής Δώρα Αλεξανδροπούλου, από το υπουργείο παιδείας ο Δημήτρης Κερερές, από την ΕΓΟ η Μαρία Παπαδοπούλου, από την ΕΣΧΑ ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Ιωάννου και ο Ταμίας Δημήτρης Σταματιάδης.

Τον συντονισμό της αγωνιστικής δράσης είχε η ΕΑΠ/ΟΧΕ που ήταν παρούσα με όλο το επιτελείο της, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ιατρούδη και τους τεχνικούς συμβούλους Δημήτρη Σκάρλο (Πρόεδρος ΣΥΠΧΕ), Γιάννη Βαρελτζή, Γιώργο Κρανάκη, Κώστα Κότσιρα, Στέλιο Αλεπουδέα, Νίκο Γεωργιάδη, Χριστίνα Τζιακούρη, Κυριακή Μπακουλοπούλου.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια από το προσωπικό της ΟΧΕ Σταυρίνα Μπουφίδου, Αντιγόνη Θεοδοσιάδη, Νίτσα Παπανδρέου και Κατερίνα Γεωργούτσου.