Μοιρασιά στη Δράμα

Σε ένα παιχνίδι που προσέφερε αρκετές συγκινήσεις και με πολλές εναλαγές στο σκορ, Δράμα και Πυλαία πήραν από ένα πόντο καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 29-29 και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Στο ξεκίνημα του αγώνα, η Πυλαία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε σε ένα γρήγορο 3-0 στο 4ο λεπτό. Το προβάδισμα των 3-4 τερμάτων έμεινε μέχρι το πρώτο τέταρτο. Σε εκείνο το σήμειο οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις επιθετικά και πραγματοποιώντας ένα πάρα πολύ καλό 10 λεπτο πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ 11-10 στο 25ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όμως, η Πυλαία ισοφάρισε και με τα τέρματα των Ανανιάδη και Κουκμίση μπήκε στα αποδυτήρια με το υπερ της 14-12.

Στο δεύτερο μέρος, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κάνουν ένα πολύ καλό ξεκίνημα και με τρία συνεχόμενα τέρματα του Τουνγκελίδη πέρασαν ξανά μπροστά στο σκορ. Όσο περνούσε η ώρα, η Δράμα όχι μόνο κρατούσε σταθερά το προβάδισμα, αλλά κατάφερε να το διευρύνει. Ντράκσιτς, Τουνγκελίδης και Καφαντάρης πέτυχαν κρίσιμα γκολ και η διαφορά έφταε ακόμη και τα 5 τέρματα (23-18) στο 45ο λεπτό. Η Πυλαία αντέδρασε και μείωσε την διαφορά, όμως και πάλι οι Δραμινοί είχαν το μικρό προβάδισμα για να κερδίσουν τον αγώνα. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Καβουσανάκης πέτυχε κρίσιμα γκολ στα τελευταία λεπτά κρατώντας ουσιαστικά την Πυλαία μέσα στην διεκδίκησή του παιχνιδιού. Ο Κουκμίσης 3 λεπτά πριν το τέλος μείωσε σε ένα γκολ (29-28) και ο Γουργούμης ένοντας κάνει σημαντικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, έκανε ακόμη μια. Λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, «βούτηξε» και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Πυλαία βγήκε σε τετ α τετ, ο Γουργούμης απόκρουσε όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το πέναλτι και την δίλεπτη αποβολή του Καφαντάρη. Ο Κουκμίσης ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος σημειώνοντας το τελικό 29-29.

Έτσι οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο με μια καλή συγκομιδή βαθμών και ένοντας επίσης θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 86 – ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 29-29

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 2-5, 5-8, 8-9, 11-10, 12-14 (ημχ.) 16-15, 18-17, 22-18, 24-22, 28-26, 29-29

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 86 (Σάκης Βαλαβάνης): Καφαντάρης 3, Γουργούμης, Χαϊτίδης 4, Κοβογλανίδης 1, Κουρουτζίδης 3, Τουνγκελίδης 8, Παπάζογλου, Γιαννακόπουλος, Τσιτσίγκος 1, Ντράκσιτς 6, Ιακωβίδης, Φραγκούλης, Κουρτίδης, Θωμίδης, Κοτσαμαρίκογλου 3, Στρατηγέλης.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Ζαφείρης, Αντωνιάδης, Ελέτα 3, Μάτοβιτς 4, Κουκμίσης 4, Γιαννακίδης, Καραπαναγιωτίδης, Αποστολίδης 5, Ορφανουδάκης, Τσαναξίδης 1, Ανανιάδης 1, Καλόμοιρος 7, Καβουσανάκης 2, Παπαγεωργίου, Αλατσατιανός 1, Ψωμανθιανός 1.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Λινάρδος, Δίλεπτα: 5-7, Πέναλτι: 3/4-3/3, Κόκκινη κάρτα: Κοβογλανίδης 38.36 (επικίνδυνο παίξιμο)

Oι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 38.36 του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο αθλητής της Α’ ομάδας Κοβογλανίδης Ανέστης για επικίνδυνο παιχνίδι. Ως εκ τούτου δεν κρατείται το δελτίο του αθλητή».