Νέα σελίδα για τον Άρη

Μετά τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας στη Β’ εθνική, στον Άρη δημιουργήθηκε ένας νέος διοικητικός πυρήνας. Η σωστή οργάνωση του τμήματος με ταυρόχρονη έμφαση στις ακαδημίες και στη δημιουργία μίας ισχυρής ανδρικής ομάδας που θα βάλει τον Άρη ψηλά στο άθλημα, είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ήδη ανακοινώθηκε η διοικητική σύνθεση, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις για το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση “ο ερασιτέχνης Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα λειτουργία του τμήματος χειροσφαίρισης και την δημιουργία συντονιστικής επιτροπής. Έφορος και γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ είναι ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κ. Αναστάσιος Οικονόμου και η επιτροπή θα αποτελείται από τους κύριους:
-Ανδρεάδη Γιώργο, εκπρόσωπος του χάντμπολ και αναπληρωτής έφορος
-Μητρόπουλο Άγγελο, υπεύθυνος επικοινωνίας
-Μπιτζιλή Σάββα, υπεύθυνος ανάπτυξης ακαδημιών
-Καλοκίδη Γιάννη, υπεύθυνος του αντρικού τμήματος
-Χριστίδη Αναστάσιο, υπεύθυνος ανάπτυξης ακαδημιών

Η συντονιστική επιτροπή η οποία δημιουργήθηκε από επαγγελματίες και πρώην αθλητές του τμήματος, τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για το σύλλογο και το άθλημα, έχει ως σκοπό την ανάδειξη των τμημάτων και τη δημιουργία σωστών υποδομών, ούτως ώστε να οδηγήσει το τμήμα του handball στο πιο υψηλό επίπεδο”.