Νίκη ο Φαίακας, κάταγμα ο διαιτητής!

Ο Φαίακας Κέρκυρας επιβλήθηκε 30-22 του Αρχελάου Κατερίνης σε εξ’ αναβολής παιχνίδι (4η αγωνιστική) και με 17 πόντους απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον Βόρειο Όμιλο της Α2 Ανδρών.

Ωστόσο συνέβησαν απίστευτα πράγματα για να γίνει –επιτέλους- αυτό το ματς.

Το παιχνίδια αναβλήθηκε δύο φορές, την πρώτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ στην Κέρκυρα και την δεύτερη, λόγω των πλημμυρών στην Κατερίνη.

Και αν νομίζεται ότι διεξήχθη ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα, κάνετε λάθος!

Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη στον αγώνα, όπως καταγράφηκε και μετά το τέλος του στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής Δελόγλου γλίστρησε προς τα πίσω και στην προσπάθεια του να ισορροπήσει, στηρίχτηκε στο χέρι του, σπάζοντας τον καρπό του!

Έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε με έναν διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο τον κ. Θεοδοσίου.

 

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 22-30

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-5, 5-7, 8-10, 11-14 (ημχ.), 13-17, 14-21, 16-23, 17-25, 21-27, 22-30

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Σωκράτης Σκούφας): Κοσμίδης, Ξώνης 5, Δράντζιου, Ξεφτέρης, Εγγλέζος 3, Ραντζέλοβιτς 8, Παπανάκος, Καϊμακάμης 1, Θυμιόπουλος, Χρυσός 2, Σκούφας Δ., Αναστασίου, Σκούφας Α., Καραδήμος, Σαμλίδης 3, Μάνης.

ΦΑΙΑΚΑΣ: Προσαλέντης, Δούκας, Κουλούρης, Δάσκαλος 7, Βάγιας 3, Ριγανάς 2, Γκόγκας 5, Κορακιανίτης 6, Κατσακιώρης, Νάστος, Παγωνίδης, Ασμανόγλου, Δελλής 2, Κόντης 2, Τσόνας 1, Πάλλας.

Διαιτητές: Δελόγλου- Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 1/3-2/4

 

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε: «Κατά την διάρκεια του Α’ ημιχρόνου ο Α’ διαιτητής Βασίλης Δελόγλου τραυματίστηκε στον καρπό. Με την λήξη του ημιχρόνου έπειτα από εντολή του νοσηλευτή και των διασωστών του Ερυθρού Σταυρού του αγώνα, διακομίστηκε με συνοδεία αυτών στο νοσοκομείο Κατερίνης για να αξιολογηθεί η κατάσταση. Το β’ ημίχρονο έπειτα από σύμφωνη γνώμη των ομάδων, καθώς και μετά από επικοινωνία με την ΚΕΔ, ξεκίνησε (με καθυστέρηση 10 λεπτών) με τον έναν διαιτητή».