«Να τελειώσουμε τη σειρά στο Κιλκίς»

Ο Φαίκας Κέρκυρας μετά τη σαββατιάτικη νίκη στην έδρα του επι του ΓΑΣ Κιλκίς ταξιδεύει στην έδρα του αντιπάλου για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Στόχος των Φαιάκων είναι, όπως δήλωσε και ο αθλητής της ομάδας Νίκος Ριγανάς, η σειρά να τελειώσει εκεί και να προκριθούν στον τελικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Στο Κιλκίς θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπως αυτό μέσα στην Κέρκυρα. Είναι μια δυνατή έδρα αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Το βλέπουμε σαν τελικό στη μεταξύ μας σειρά. Θέλουμε να τελειώσουμε την πρόκριση εκεί αλλά γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο. Αν πιάσουμε καλή απόδοση στην άμυνα θα το καταφέρουμε».

Ο Φαίακας Κέρκυρας στην έδρα του Κιλκίς έκανε τη μοναδική ήττα του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο όπως τονίζει αυτό δεν έχει καμία σημασία. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι μετράει η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Πάμε να δώσουμε το 100%. Αφού την πατήσαμε μια φορά εκεί, τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με μυαλό για να αντιμετωπίσουμε τα ατού του Κιλκίς», σχολίασε ο έμπειρος αθλητής.