«Οι ΠΑΟΚτσήδες φίλοι μου ανυπομονούν να έρθουν στο γήπεδο»

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Μανώλη Ιωαννίδη, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Λοΐζο θα αποτελούν το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Ιωαννίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ο 31χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2019 με τη ΧΑΝΘ και, πλέον, είναι έτοιμος να ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, αγωνιζόμενος στον Δικέφαλο», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ομάδας, δήλωσε χαρούμενος, ευχαρίστησε τη διοίκηση ενώ όπως ο ίδιος είπε «σημαντικό είναι ότι όλοι οι φίλοι μου είναι ΠΑΟΚτσήδες και ανυπομονούν να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση, τον Έφορο κ. Γρηγόρη Πετρίδη, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σημαντικό για μένα είναι ότι όλοι μου οι φίλοι είναι ΠΑΟΚτσήδες και ανυπομονούν να έρθουν να μας υποστηρίξουν στο γήπεδο. Εύχομαι μία χρονιά, ανταγωνιστική, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς», είπε συγκεκριμένα ο Μανώλης Ιωαννίδης.