«Πάθος και συγκέντρωση θα κρίνουν τον αγώνα»

κοτανιδης ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ταξιδεύει στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή (26/01, 17.15 livescore από το e-handball.gr) στο ντέρμπι στης 2ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Hnadball Premier. Ο δικέφαλος έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του πέρα από τον Καραγκιοζόπουλο που χειρουργήθηκε πρόσφατα καθώς υπέστη ρήξη χιαστών καθώς και τον Βαγγέλη Αραμπατζή που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Κοτανίδης θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μοιραζσμένες σε ένα τέτοιο παιχνίδι και πως το πάθος μαζί με τη  συγκέντρωση θα κρίνουν κατά πολύ την έκβαση του αγώνα. Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή θα είναι το δεύτερο δυνατό εκτός έδρας τεστ για μας. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα για να είμαστε όσον το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός ντέρμπι. Σε ένα τέτοιο ματς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες . Το πάθος και η συγκέντρωση είναι οι δυο παράγοντες που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος».